- Voor al uw bedrijfsvastgoed
- Professioneel én persoonlijk
- Ruim aanbod

Bedrijfsvastgoed vindt u bij deze makelaar

Voor bedrijfsvastgoed in Oost-Vlaanderen kunt u ons als makelaar inschakelen. De facto Bedrijfsvastgoed uit Melle, in de provincie Oost-Vlaanderen, heeft al meer dan dertig jaar ervaring als makelaar en is daarom de perfecte partner. U kunt bij deze makelaar terecht voor het huren en het kopen van bedrijfsvastgoed in Oost-Vlaanderen. Ontdek hoe we u helpen.

Benieuwd naar het aanbod ?


Bekijk hier het volledige aanbod

Bedrijfsvastgoed volgens uw wensen dankzij deze makelaar

Bij ons als makelaar kunt u terecht voor zowat alle vormen van bedrijfsvastgoed in Oost-Vlaanderen. Is uw bedrijf gespecialiseerd in arbeid? Dan kunt via ons een loods kopen of huren die past bij uw wensen. Of bent u van plan een eigen onderneming op te starten en wilt u daarom een volledige kmo-grond kopen? Ook daarvoor moet u bij ons zijn. U  kunt steeds kijken of er momenteel vastgoed beschikbaar is dat bij uw wensen past. Is dat niet het geval? Dan kunt u bij ons terecht voor advies. Daarnaast kunt u zich ook inschrijven voor regelmatige updates. U geeft simpelweg uw wensen door en wanneer er iets op de markt komt dat voldoet aan die wensen dan nemen wij contact met u op.

Kom ons team versterken

Heeft u ervaring in de bedrijfsvastgoedwereld en wilt u graag ons team versterken? Bekijk zeker onze openstaande vacatures en ontdek de functieomschrijving. Wij bieden een job aan met doorgroeimogelijkheden bij een gevestigde waarde in de sector. Bent u het profiel waarnaar we op zoek zijn?

Kantorencomplex - prachtige investeringsopportuniteit

Geniet van onze expertise en netwerk

Dankzij ons uitgebreid netwerk aan makelaars en onze kennis van de lokale en regionale markt vindt deze makelaar snel het perfecte bedrijfsvastgoed in Oost-Vlaanderen. Maak een afspraak door te bellen naar 09/222 25 15 of stuur een e-mail naar info@defactovastgoed.be. Wij gaan meteen aan de slag!