- Voor al uw bedrijfsvastgoed
- Professioneel én persoonlijk
- Ruim aanbod

Kmo-grond te koop in Oost-Vlaanderen

Wilt u een eigen onderneming oprichten en zoekt u naar een kmo-grond die te koop staat in Oost-Vlaanderen? Dan helpt De facto Bedrijfsvastgoed uit Melle, nabij Gent, in uw zoektocht. Via ons bedrijf vindt u snel het huidige aanbod aan bedrijfsvastgoed. Vindt u momenteel geen geschikte kmo-grond die te koop staat in Oost-Vlaanderen? Dan contacteren wij u zodra er iets op de markt komt. Geniet van onze aanpak.

Benieuwd naar het aanbod ?


Bekijk hier het volledige aanbod

Vind een geschikte kmo-grond die te koop staat in Oost-Vlaanderen

Bij het oprichten van een bedrijf is het natuurlijk belangrijk dat u kiest voor een geschikte kmo-grond die te koop staat in of rond Oost-Vlaanderen. Heeft u enkel nood aan het kopen van kantoorruimtes? Of bent u op zoek naar een grond met magazijnen en een buitenopslag? Ons bedrijf is al méér dan dertig jaar actief in de bedrijfsvastgoedsector en kent de markt daardoor enorm goed. We luisteren naar uw wensen en geven steeds professioneel, maar ook persoonlijk advies. Staat er momenteel geen kmo-grond te koop in regio Oost-Vlaanderen? Dan kunt u overwegen om een kmo-unit te huren voor een bepaalde periode. Is het niet enorm dringend? Dan kunt u zich ook inschrijven. In dat geval contacteren wij u zodra er een geschikte grond te koop komt te staan in Oost-Vlaanderen.

Kantorencomplex - prachtige investeringsopportuniteit

Maak een afspraak en geniet van onze aanpak

Wilt u zich graag laten adviseren en begeleiden bij de zoektocht naar een kmo-grond die te koop staat in Oost-Vlaanderen? Maak een afspraak door te bellen naar het nummer 09/222 25 15 of door een e-mail te sturen naar info@defactovastgoed.be. Wij zorgen dankzij onze persoonlijke aanpak voor mogelijkheden volgens uw wensen.