- Voor al uw bedrijfsvastgoed
- Professioneel én persoonlijk
- Ruim aanbod

Loods kopen in Oost-Vlaanderen

Wilt u een loods kopen in Oost-Vlaanderen en omgeving, bijvoorbeeld om onderdelen of gereedschap te stockeren, dan kunnen wij uw zoektocht vergemakkelijken. De facto Bedrijfsvastgoed uit Melle, in Oost-Vlaanderen, helpt bij het vinden van allerlei soorten bedrijfsvastgoed zoals een loods, kantoorruimte en een volledige kmo-unit. Ontdek hoe we u helpen een geschikte loods te kopen.

Benieuwd naar het aanbod ?


Bekijk hier het volledige aanbod

Een loods kopen via deze makelaar in Oost-Vlaanderen

Voor hulp bij het kopen van een geschikte loods in Oost-Vlaanderen schakelt u natuurlijk liefst een specialist in. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring in de bedrijfsvastgoedmarkt in Oost-Vlaanderen en kennen daardoor de markt als geen ander. Door ons in te schakelen bent u zeker van een professionele maar persoonlijke aanpak en krijgt u steeds een correcte prijs. We houden rekening met uw wensen en geven advies op maat. Bent u van plan de loods als opslagplaats te gebruiken? Dan kan het eventueel interessanter zijn om een buitenopslag te kopen, afhankelijk van wat voor goederen u wilt opslaan. Bij ons kunt u eender welke soort opslagruimte kopen, wij geven graag advies over de beste opties voor uw onderneming.

Kantorencomplex - prachtige investeringsopportuniteit

Bekijk het aanbod aan bedrijfsvastgoed of schrijf u in

Bij ons vindt u al het bedrijfsvastgoed dat momenteel beschikbaar is. Ziet u een loods die u eventueel wilt kopen voor uw onderneming in regio Oost-Vlaanderen? Maak een afspraak door te bellen naar 09/222 25 15 of door een e-mail te sturen naar info@defactovastgoed.be. Vond u toch niets? Schrijf u in en geef uw noden door. Wij contacteren u zodra er een geschikte loods in Oost-Vlaanderen vrijkomt om te kopen.