- Voor al uw bedrijfsvastgoed
- Professioneel én persoonlijk
- Ruim aanbod

Kmo-unit te koop in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een kmo-unit die te koop staat in of rond Oost-Vlaanderen? Dan doet u best een beroep op een specialist die u helpt in uw zoektocht. De facto Bedrijfsvastgoed uit Melle, is die specialist. Wij zijn al meer dan dertig jaar actief in bedrijfsvastgoed. Zoekt u naar een volledige kmo-unit die, of een kmo-gebouw dat te koopt staat in Oost-Vlaanderen? Schakel ons in voor professioneel advies en ondersteuning.

Benieuwd naar het aanbod ?


Bekijk hier het volledige aanbod

Kmo-unit of kmo-gebouw te koop via deze makelaar uit Oost-Vlaanderen

Zoekt u naar een kmo-unit die te koop staat in of rond Oost-Vlaanderen? Is het voor eigen gebruik of ziet u de unit eerder als een investering? Dat is zeker een mogelijkheid. Zo’n unit is vooral interessant omdat gemeenschappelijke kosten tussen verschillende bedrijven verdeeld kunnen worden. Veel bedrijven kiezen daarom voor het huren van een kmo-unit of een gebouw in een kmo-unit. Is een volledige kmo-unit te duur? Dan vindt u bij ons kantoor in Oost-Vlaanderen ook andere oplossingen voor uw kmo. Staat er momenteel een kmo-gebouw te koop in de regio rond Oost-Vlaanderen? Of is er een kmo-grond waar u potentieel inziet? Laat het ons weten. Wij staan u bij tijdens elke stap van de procedure en volgen uw dossier kort op.

Kantorencomplex - prachtige investeringsopportuniteit

Bekijk het huidige aanbod en maak een afspraak

Bij ons vindt u een overzicht van bedrijfsvastgoed dat te koop staat. Ziet u een kmo-unit die, of een kmo-gebouw dat te koop staat in regio Oost-Vlaanderen? Maak een afspraak door te bellen naar 09/222 25 15 of door een e-mail te sturen naar info@defactovastgoed.be. Staat er momenteel geen kmo-gebouw te koop in Oost-Vlaanderen dat past bij uw wensen? Schrijf u dan in. Wij contacteren u zodra er een gebouw dat past bij uw wensen op de markt komt.