- Voor al uw bedrijfsvastgoed
- Professioneel én persoonlijk
- Ruim aanbod

Industriegrond in Oost-Vlaanderen

Voor de aankoop van industriegrond in Oost-Vlaanderen bent u meer dan welkom bij ons bedrijf. De facto Bedrijfsvastgoed uit Melle, Oost-Vlaanderen, is een makelaarskantoor dat gespecialiseerd in alle soorten bedrijfsvastgoed. We helpen tal van ondernemers met de zoektocht naar bedrijfspanden, maar ook voor de aankoop van industriegrond in Oost-Vlaanderen kunt u ons inschakelen. Ontdek hoe wij te werk gaan.

Benieuwd naar het aanbod ?


Bekijk hier het volledige aanbod

De juiste industriegrond vinden dankzij deze makelaar uit Oost-Vlaanderen

Bij de aankoop van industriegrond in Oost-Vlaanderen of elders is het belangrijk dat u een grond koopt die past bij uw noden en eisen. Daarom is ons kantoor voor u de perfecte partner. In ons méér dan dertigjarig bestaan hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van investeerders en werken we samen met allerlei nationale makelaarskantoren. We combineren persoonlijke aandacht, flexibiliteit en gemoedelijkheid met een ruim aanbod dat typisch is aan grote kantoren. Iedere klant geniet van onze volledige aandacht. Ook  staan we u bij tijdens elke stap van de transactie en bieden wij ondersteuning op maat.

Wij helpen u bij het vinden van uw industriegrond

Samen zorgen we ervoor dat de aankoop van uw industriegrond in Oost-Vlaanderen vlot en vooral correct gebeurt. Wilt u een kmo-unit kopen voor uw nieuwe onderneming? Of wilt u uw wagenpark kunnen stockeren en zoekt u daarom een buitenopslag om te kopen? Wij zoeken met u mee naar de perfecte grond voor uw bedrijf in Oost-Vlaanderen.

Kantorencomplex - prachtige investeringsopportuniteit

Bekijk het huidige aanbod of schrijf u in

Heeft u interesse in de aankoop van een industriegrond in Oost-Vlaanderen? Bekijk dan het huidige aanbod aan bedrijfsvastgoed. Vindt u niets dat aan uw wensen voldoet? Schrijf u in! We contacteren u zodra we een geschikte grond voor u vinden. Voor vragen kunt u bellen naar het nummer 09/222 25 15 of een e-mail sturen naar info@defactovastgoed.be.