Diensten

"De facto" bedrijfsvastgoed is reeds meer dan twintig jaar dé makelaar voor uw bedrijfsgebouwen. We zijn dan ook specialisten in ons vak, en kennen zowel de lokale als de regionale vastgoedmarkt door en door. Daarom kunnen wij u voortdurend een eerlijk, interessant en vaak nog niet bekend aanbod aanreiken.

U kan bij ons terecht:
  • voor het verhuren, verkopen, beheren en schatten van magazijnen, kantoren, showrooms, winkels, opbrengstgebouwen, gronden, villa's en allerlei te herbestemmen gebouwen in Vlaanderen.
  • voor het huren, kopen of schatten van het bedrijfspand dat perfect bij uw onderneming past.
  • wanneer u veilig wenst te investeren.

De zoektocht naar een geschikt pand voor uw onderneming of de juiste investering is geen eenvoudige zaak. Daarom starten met een diepgaand analytisch gesprek waarin we uw noden en wensen bespreken en uw verwachtingen grondig peilen. Aan de hand van deze criteria en data stellen wij samen uw persoonlijk dossier op.
U kunt steevast rekenen op onze betrokkenheid, deskundig advies en onze persoonlijke begeleiding. Graag bespreken we samen wat u precies van het ideale bedrijfspand of veilige investering verwacht. 

Onze jarenlange expertise en inzichten in de vastgoedmarkt bieden heel vaak een significante meerwaarde voor onze gesprekspartner.

Heeft u interesse voor een gesprek,meer informatie of begeleidend advies, aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren ! We vertellen u dan graag in een informeel persoonlijk onderhoud welke waaier van mogelijkheden we u kunnen aanbieden.