- Voor al uw bedrijfsvastgoed
- Professioneel én persoonlijk
- Ruim aanbod

Magazijn te koop in Oost-Vlaanderen

Wilt u een magazijn kopen, dan vindt u bij ons of er een geschikt magazijn te koop staat in Oost-Vlaanderen. De facto Bedrijfsvastgoed uit Melle, nabij Gent, helpt u graag uw zoektocht te vergemakkelijken. We hebben al meer dan dertig jaar ervaring met bedrijfsvastgoed in Oost-Vlaanderen en genieten van een groot netwerk aan collega-makelaars. Ontdek onze aanpak.

Benieuwd naar het aanbod ?


Bekijk hier het volledige aanbod

Vind een magazijn dat te koop staat in Oost-Vlaanderen

Wilt u een magazijn kopen in of rond Oost-Vlaanderen? Dan zoeken wij naar een magazijn dat te koop staat in Oost-Vlaanderen dat past bij uw noden. Wilt u het magazijn inrichten als winkel dan kunt u via ons een baanwinkel kopen? Of bent u van plan om goederen te stockeren? Afhankelijk van waar u het magazijn voor wilt gebruiken zal het aanbod heel wat verschillen. Geef uw wensen door zodat wij persoonlijk en professioneel advies kunnen geven. Dankzij onze ervaring en ons netwerk kennen wij de bedrijfsvastgoedmarkt als geen ander. We spelen kort op de bal en kennen de correcte prijzen. Is uw budget vrij beperkt, dan kunt u eventueel overwegen om een magazijn te huren.

Kantorencomplex - prachtige investeringsopportuniteit

Schakel ons in voor professionele hulp

Is uw oog gevallen op een magazijn dat te koop staat in Oost-Vlaanderen? Of heeft u vragen over het kopen van een magazijn in Oost-Vlaanderen? Geef uw wensen door en laat u adviseren door onze specialisten. Ze bekijken uw situatie en bespreken alle mogelijkheden. Maak een afspraak door te bellen naar 09/222 25 15 of door een e-mail te sturen naar info@defactovastgoed.be. U kunt zich ook inschrijven. Wij sturen updates als er een magazijn vrijkomt dat past bij uw noden.